Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  fredag 22. jun
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Heimdal HK konkurs

Av Jon AK
,  15.06.07


Så er det klart at Trondheim ikke har noen eliteserieklubb på herresiden neste sesong. I dag går styret i Heimdal HK til skifteretten og melder oppbud!

Det har vært mye turbulens rundt klubben denne sesongen med treneravgang, offentlig krangling med sponsor, og et lag som falt som en potetsekk på tabellen. Diskusjonen om Heimdals eksistens har vært på alles lepper i håndballmiljøet i byen, og flesteparten spådde utfallet vi nå er vitne til.

Klubben har heller ikke klart å få på plass et nytt styre som hadde kompetanse og tro på at klubben kunne fortsette sin eksistens, og sammen med påstanden om laber interesse fra næringslivet i byen gjorde at sittende styre tok initiativ til å slå seg konkurs.

Hva som skjer med herrehåndballen i byen er nå usikkert. På nåværende tidspunkt er Kolstad den klubben på høyeste nivå, i 1. divisjon. Igjen er spørsmålet om økonomi og administrasjon et tema. Det er tvilsomt at Kolstad har midlene til å gjøre et forsøk på opprykk, ergo har konkursen til Heimdal satt hele herrehåndballen i Trondheim tilbake flere år.« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk
Finaler Gjensidigecup (2009-09/06)     
 ANNONSER