Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  tirsdag 23. okt
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 - Vi satser på samarbeid mellom klubbene!

Av Jon AK
,  01.04.10


En viktig faktor for suksess er samarbeid. Det begynner klubbene på Møre og forstå. De er i alle fall enige om å sette seg ned å diskutere mulig samarbeid fra 2011.

Med dagens medium er det utrolig hva enkeltpersoner kan få til. Både i Molde og Ålesund har nystartede Facebook-grupper gjort at klubbene har satt seg rundt forhandlingsbordet med intensjon om å få til overbygningsklubber i regionene.

I Molde sliter de litt med å få Molde HK med på prosjektet. Ledelsen i 2. divisjonsklubben ønsker mest av alt å få til noe selv, og her er det spillerne som presser på for å få til et samarbeid på tvers av de tre klubbene i byen. De to andre klubbene er Træff og Rival.

- Styret i Molde HK ikke har tatt med spillernes ønsker i beregningen, de har selv tatt en avgjørelse på dette. De ønsker ikke overbygningsklubb fordi de mener at det økonomiske og organisasjonsmessige ikke er på plass. Det er initiativtaker til gruppen på Internett, Hanne Rausand som sier dette og fortsetter:

- Jeg har gjort meg opp min egen mening om dette, og jeg er overbevist om at de går ut med denne begrunnelsen fordi de ønsker å beholde Molde HK, og de har samtidig sagt at Molde HK er et varemerke som de ønsker bygge opp og jobbe videre med. Som det så ut på møtet 8. mars var de fleste spillerne i Molde HK for en overbygningsklubb.

Sunnmøre har derimot kommet lenger med at klubbene allerede har satt ned en prosjektgruppe som jobber mot en overbygningsklubb med navnet Ålesund Håndball.

Prosjektgruppen Ålesund Håndball hadde allmøte med Geir Tore Leira fra Levanger på besøk. Han fortalte om sine erfaringer med å bygge en satsningsklubb rett før påske.

Nå spiller både Aksla og Spjelkavik kvalifisering for 2. divisjon i slutten av april. I verste fall vil begge lag måtte spille 3. divisjon (om Strinda/Ranheim og Volda vinner sine kamper). Det vil være et skudd for baugen for byen som nå innser at samarbeid er veien å gå.

- Byen har vel snakket om samarbeid siden tidlig på -80 tallet. Sånn sett er det 30 års jubileum fra idè ble til realitet, smiler Niels Christian Stephansen mangeårig ildsjel i Spjelkavik og nå en av de som sitter i prosjektgruppen.

Vi registrerer med det at to av Midt-Norges største byer er i startfasen av noe som på sikt bare kan være positivt for lagene lokalt og regionalt.

HiT ønsker lykke til og måtte klubbene finne hverandre over forhandlingsbordet.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 1 kommentarer til denne artikkelen:

6U2HbdlgTa aAyi8G38j 26/12 11:19


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk/HiT
Bjørklund Cup/Bylagsturneringen (2009-02/27)     
 ANNONSER